Tietoa meistä

Me olemme Keski-Suomen Liikepalvelu Oy

Keski-Suomen Liikepalvelu Oy on vuonna 1985 perustettu, joustava ja luotettava yhteistyökumppani yrityksesi taloushallinnossa. Me räätälöimme yrityksellesi juuri oikeat tilitoimistopalvelut, jotta yrittäjänä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi sekä oman osaamisesi toteuttamiseen. Toimipaikkamme sijaitsee Jyväskylässä ja palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Asiakaskuntamme vaihtelee pienistä yrityksistä keskisuuriin yrityksiin.

Tavoitteenamme on luoda hyvää fiilistä ja palvella tyytyväisiä asiakkaita.

Tarjoamme taloushallintopalveluiden lisäksi myös vilpittömän keskustelukumppanin, jonka kautta yrityksesi talousasioiden hoitaminen on vaivatonta. Meillä asiakaspalvelu on henkilökohtaista ja luottamuksellista. Asiakkaanamme saat itsellesi oman yhteyshenkilön, jonka kanssa asioit ja johon voit aina olla yhteydessä.

Käytössämme on nykyaikaisin teknologia.

Toteutamme asiakkaidemme sähköisen taloushallinnon Finagon Tikon-ohjelmistolla. Kyseessä on täysin sähköinen taloushallinnon ratkaisu, jonka kautta virheetön tieto on aina saatavilla ja helposti tuotettavissa. Tikon tarjoaa työkalut niin tunnuslukujen monipuoliseen analysointiin kuin hallinnollisten rutiinien hoitamiseen. Asiakkaan halutessa ohjelmisto tarjoaa myös mahdollisuuden hoitaa taloushallinto perinteisesti paperisiin tositteisiin perustuen.

Olemme virallisesti auktorisoitu tilitoimisto.

Toimintamallimme ja järjestelmämme on tarkastettu ja meiltä löytyy alan tiukimman seulan, eli KLT-tutkinnon, suorittaneita ammattilaisia. Taloushallintoliitto valvoo toimintaamme ja raportoimme toiminnastamme avoimesti. Henkilöstömme saa jatkuvasti uusimmat sekä ajantasaisimmat tiedot, koulutukset ja ohjeistukset. Auktorisoituna tilitoimistona meillä on vastuuvakuutukset kunnossa.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää