Luotettavaa taloushallintoa
joustavasti & nykyaikaisesti

Olemme erikoistuneet tarjoamaan yrittäjille kokonaisvaltaisesti yrityksen taloushallinnon kaikkine palveluineen ja ohjelmistoineen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on jatkuvasti mukana yrittäjän elämässä ja auttaa tilanteessa kuin tilanteessa – myös niissä kaikista kiperimmissä.

 

Tilitoimistonasi huolehdimme taloushallinnosta luotettavalla ja nykyaikaisella otteella.

 

Käytössämme olevat ohjelmistot ovat Visma Netvisor & Finago Procontor. Nämä nykyaikaiset ohjelmat tarjoavat juuri sinun yrityksellesi sopivan, nykyaikaisen taloushallinnon. Laadukkaan ja yrityksen käyttötarpeisiin soveltuvan ohjelman avulla yrityksesi taloushallinto ja toiminnot tehostuvat.

Kartoitetaan yhdessä yrityksesi yksilölliset tarpeet ja räätälöidään niihin sopivin palvelupaketti. Osaamme myös suositella yrityksen tarpeisiin soveltuvimman ohjelmiston.

 

Tutustu palveluihimme ja ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Musta ikoni 1

Taloushallinto

Luotettava kumppani taloushallinnossa

 

Ulkoistamalla taloushallinnon palvelut taloushallinnon asiantuntijalle pääset keskittymään omaan ydinosaamiseesi. Samalla säästät omaa aikaasi ja vähennät kustannuksia. Henkilökohtainen palvelumme takaa yrityksellesi luotettavaa sekä joustavaa neuvontaa talousasioissa.

Musta ikoni 1

Kirjanpito ja tilinpäätös

Yrityksen omistajia ja viranomaisia kiinnostavat laskelmat ja raportit tuotetaan kirjanpidon avulla

 

Tilinpäätös on laskelma, joka selvittää yrityksen tuloksen ja varallisuusaseman. Jokaisen kirjanpitovelvollisen on laadittava tilinpäätös, josta on määrätty kirjanpitoa koskevassa lainsäädännössä.

 

Tarjoamme yrityksellesi monipuoliset kirjanpitopalvelut vankalla kokemuksella.

 

Meiltä saat niin tilinpäätöksen, tase-erittelyn kuin tarvittavat liitetiedot. Pyydettäessä teemme myös välitilinpäätökset. Jättämällä kirjanpidon ja tilinpäätöksen meidän hoidettavaksemme, voit rauhallisin mielin keskittyä oman liiketoimintasi pyörittämiseen.

Musta ikoni 1

Reskontra- ja laskutuspalvelut

Reskontran tarkoituksena on seurata yrityksesi laskujen maksua ja erääntymistä

 

Kirjaamme tapahtumat reskontraan ja valvomme saatavien sekä maksujen suorituksia.

Käyttämämme ohjelmistot tarjoavat nykyaikaiset myyntilaskujen lähetysjärjestelmät, sekä ostolaskujen vastaanottamisen.

Laskuhotellipalvelut mahdollistavat kaikkien laskutusmuotojen käytön niin, että laskut ovat aina sähköisessä muodossa ja hyvässä tallessa.

Musta ikoni 1

Tuloslaskelmat ja tase

Tuloslaskelma esittää tilikaudelle kuuluvat tulot ja menot

 

Tuloslaskelmasta selviää myös tilikauden tulos, joko voitto tai tappio. Tase kertoo yrityksen varallisuuden, velat ja oman pääoman. Ulkoistamalla tuloslaskelman ja taseen rutiinityöt meille, voit itse keskittyä tulosten analysointiin. Tarvittaessa autamme sinua myös  johtopäätösten tekemisessä ja tulosten tulkinnassa.

Musta ikoni 1

Yrityskonsultointi

Suunnitteletko yrityksen perustamista tai yhtiömuodon muutosta?

 

Meiltä saat apua ja vinkkejä yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen ja kaupparekisterimuutoksiin liittyvissä asioissa. Kun sinä tunnet oman yrityksesi liiketoiminnan parhaiten ja me osaamme talousasiat, löydämme yhdessä juuri oikeat ratkaisut yrityksesi parhaaksi.

Mikäli kaipaat yrityskonsultointia, ota rohkeasti yhteyttä, niin annamme sinulle joustavasti neuvoja.

Musta ikoni 1

Palkkahallinto

Palkkahallintoa asiantuntevasti ja joustavasti

 

Palkkahallinto on yksi keskeisimmistä yritystoiminnan osista, sillä se vaikuttaa niin työntekijöiden kuin viranomaistenkin suhtautumiseen yritykseen. Palkkalaskelmat on tärkeä tehdä ammattitaitoisesti ja huolellisesti.

Tarjoamme monipuolisia palkkapalveluita aina palkanlaskennasta palkkakirjanpitoon, vuosi-ilmoituksiin, Kela-hakemuksiin ja maksatuksiin. Tarvittaessa hoidamme yrityksesi palkkahallinnon kokonaisvaltaisesti.

Musta ikoni 1

Verokonsultointi

Asiantuntevaa neuvontaa veroasioissa

 

Tarjoamme yrittäjille kokenutta veroneuvontaa sekä verosuunnitteluun että taloussuunnitteluun. Selvitämme yhdessä juuri sinun yrityksellesi parhaan tavan toimia kussakin veroasiassa. Voit kääntyä puoleemme esimerkiksi vero-ilmoituksen laadintaan, veroasiakirjojen tarkastamiseen tai raportointiin liittyvissä asioissa. Osaamme tarkastella verotusta eri näkökulmista löytäen toimivimman kokonaisuuden juuri sinun yrityksesi verosuunnittelun kannalta.

Hoidamme yritysten taloushallinnon asiat
helposti, varmasti & nykyaikaisesti!