Palvelumme

Luotettavaa taloushallintoa joustavasti

Olemme erikoistuneet tarjoamaan yrittäjille kokonaisvaltaisesti yrityksen taloushallinnon kaikkine palveluineen ja ohjelmistoineen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on jatkuvasti mukana yrittäjän elämässä ja auttaa tilanteessa kuin tilanteessa – myös niissä kaikista kiperimmissä.

 

Tilitoimistonasi huolehdimme taloushallinnosta luotettavalla ja nykyaikaisella otteella. Käytössämme oleva Visman Netvisor-ohjelmisto tarjoaa yrityksellesi halutessasi täysin sähköisen taloushallinnon, jonka avulla yrityksesi taloushallinto ja toiminnot tehostuvat.

 

Kartoitetaan yhdessä yrityksesi yksilölliset tarpeet ja räätälöidään niihin sopivin palvelupaketti. Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä.

liiketalous

Taloushallinto

Luotettava kumppani taloushallinnossa

Ulkoistamalla taloushallinnon palvelut taloushallinnon asiantuntijalle pääset keskittymään omaan ydinosaamiseesi. Samalla säästät omaa aikaasi ja vähennät kustannuksia. Henkilökohtainen palvelumme takaa yrityksellesi luotettavaa sekä joustavaa neuvontaa talousasioissa.

Kirjanpito ja tilinpaatos

Kirjanpito ja tilinpäätös

Yrityksen omistajia ja viranomaisia kiinnostavat laskelmat ja raportit tuotetaan kirjanpidon avulla. Tilinpäätös on laskelma, joka selvittää yrityksen tuloksen ja varallisuusaseman. Jokaisen kirjanpitovelvollisen on laadittava tilinpäätös, josta on määrätty kirjanpitoa koskevassa lainsäädännössä.

 

Tarjoamme yrityksellesi monipuoliset kirjanpitopalvelut vankalla kokemuksella. Meiltä saat niin tilinpäätöksen, tase-erittelyn kuin tarvittavat liitetiedot. Pyydettäessä teemme myös välitilinpäätökset. Jättämällä kirjanpidon ja tilinpäätöksen meidän hoidettavaksemme, voit rauhallisin mielin keskittyä oman liiketoimintasi pyörittämiseen.

Reskontra-ja-laskutuspalvelut

Reskontra- ja laskutuspalvelut

Reskontran tarkoituksena on seurata yrityksesi laskujen maksua ja erääntymistä. Autamme tässä mielellämme tarjoamalla tehokkaat laskutuspalvelut ja ylläpitämällä yrityksesi reskontraa. Kirjaamme tapahtumat reskontraan ja valvomme saatavien sekä maksujen suorituksia.

tuloslaskelmat

Tuloslaskelmat ja tase

Tuloslaskelma esittää tilikaudelle kuuluvat tulot ja menot. Tuloslaskelmasta selviää myös tilikauden tulos, joko voitto tai tappio. Tase kertoo yrityksen varallisuuden, velat ja oman pääoman. Ulkoistamalla tuloslaskelman ja taseen rutiinityöt meille, voit itse keskittyä tulosten analysointiin. Tarvittaessa autamme sinua myös  johtopäätösten tekemisessä ja tulosten tulkinnassa.

pankki

Pankkipalvelut

tiliotteet + muut pankkiasioiden hoidot

Yrityskonsultointi

Yrityskonsultointi

Suunnitteletko yrityksen perustamista tai yhtiömuodon muutosta? Meiltä saat apua ja vinkkejä yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen ja kaupparekisterimuutoksiin liittyvissä asioissa. Kun sinä tunnet oman yrityksesi liiketoiminnan parhaiten ja me osaamme talousasiat, löydämme yhdessä juuri oikeat ratkaisut yrityksesi parhaaksi.

Mikäli kaipaat yrityskonsultointia, ota rohkeasti yhteyttä, niin annamme sinulle joustavasti neuvoja.

palkka

Palkkahallinto

Palkkahallintoa asiantuntevasti ja joustavasti.

Palkkahallinto on yksi keskeisimmistä yritystoiminnan osista, sillä se vaikuttaa niin työntekijöiden kuin viranomaistenkin suhtautumiseen yritykseen. Palkkalaskelmat on tärkeä tehdä ammattitaitoisesti ja huolellisesti.

Tarjoamme monipuolisia palkkapalveluita aina palkanlaskennasta palkkakirjanpitoon, vuosi-ilmoituksiin, Kela-hakemuksiin ja maksatuksiin. Tarvittaessa hoidamme yrityksesi palkkahallinnon kokonaisvaltaisesti.

vero

Verokonsultointi

Asiantuntevaa neuvontaa veroasioissa.

Tarjoamme yrittäjille kokenutta veroneuvontaa sekä verosuunnitteluun että taloussuunnitteluun. Selvitämme yhdessä juuri sinun yrityksellesi parhaan tavan toimia kussakin veroasiassa. Voit kääntyä puoleemme esimerkiksi vero-ilmoituksen laadintaan, veroasiakirjojen tarkastamiseen tai raportointiin liittyvissä asioissa. Osaamme tarkastella verotusta eri näkökulmista löytäen toimivimman kokonaisuuden juuri sinun yrityksesi verosuunnittelun kannalta.

Hoidamme yritysten taloushallinnon asiat helposti, varmasti & sähköisesti!