Tarjoamme taloushallinnon palvelut
joustavasti & nykyaikaisesti!

 

Musta ikoni 1

Taloushallinto

Luotettava ja joustava kumppani yrityksesi taloushallinnossa

 

Ulkoistamalla taloushallinnon palvelut asiantuntijalle pääset keskittymään omaan ydinosaamiseesi. Samalla säästät omaa aikaasi ja vähennät kustannuksia. Henkilökohtainen palvelumme takaa yrityksellesi luotettavaa sekä joustavaa neuvontaa talousasioissa.

Käytössämme on Netvisorin ja Procountorin taloushallinnon älykkäät ohjelmistot.

Musta ikoni 1

Kirjanpito ja tilinpäätös

Yrityksen omistajia ja viranomaisia kiinnostavat laskelmat ja raportit tuotetaan kirjanpidon avulla

Tilinpäätös on laskelma, joka selvittää yrityksen tuloksen ja varallisuusaseman. Jokaisen kirjanpitovelvollisen on laadittava tilinpäätös, josta on määrätty kirjanpitoa koskevassa lainsäädännössä.

 

Tarjoamme yrityksellesi monipuoliset kirjanpitopalvelut vankalla kokemuksella.

Meiltä saat niin tilinpäätöksen, tase-erittelyn kuin tarvittavat liitetiedot. Pyydettäessä teemme myös välitilinpäätökset. Jättämällä kirjanpidon ja tilinpäätöksen meidän hoidettavaksemme, voit rauhallisin mielin keskittyä oman liiketoimintasi pyörittämiseen.

Musta ikoni 1

Reskontra- ja laskutuspalvelut

Reskontran tarkoituksena on seurata yrityksesi laskujen maksua ja erääntymistä

 

Kirjaamme tapahtumat reskontraan ja valvomme saatavien sekä maksujen suorituksia.

Käyttämämme ohjelmistot tarjoavat nykyaikaiset myyntilaskujen lähetysjärjestelmät, sekä ostolaskujen vastaanottamisen.

Laskuhotellipalvelut mahdollistavat kaikkien laskutusmuotojen käytön niin, että laskut ovat aina sähköisessä muodossa ja hyvässä tallessa.

Musta ikoni 1

Tuloslaskelmat ja tase

Tuloslaskelma esittää tilikaudelle kuuluvat tulot ja menot

 

Tuloslaskelmasta selviää myös tilikauden tulos, joko voitto tai tappio. Tase kertoo yrityksen varallisuuden, velat ja oman pääoman. Ulkoistamalla tuloslaskelman ja taseen rutiinityöt meille, voit itse keskittyä tulosten analysointiin. Tarvittaessa autamme sinua myös  johtopäätösten tekemisessä ja tulosten tulkinnassa.

Musta ikoni 1

Yrityskonsultointi

Suunnitteletko yrityksen perustamista tai yhtiömuodon muutosta?

 

Meiltä saat apua ja vinkkejä yrityksen perustamiseen, yhtiömuodon muutokseen ja kaupparekisterimuutoksiin liittyvissä asioissa. Kun sinä tunnet oman yrityksesi liiketoiminnan parhaiten ja me osaamme talousasiat, löydämme yhdessä juuri oikeat ratkaisut yrityksesi parhaaksi.

Mikäli kaipaat yrityskonsultointia, ota rohkeasti yhteyttä, niin annamme sinulle joustavasti neuvoja.

Musta ikoni 1

Palkkahallinto

Palkkahallintoa asiantuntevasti ja joustavasti

 

Palkkahallinto on yksi keskeisimmistä yritystoiminnan osista, sillä se vaikuttaa niin työntekijöiden kuin viranomaistenkin suhtautumiseen yritykseen. Palkkalaskelmat on tärkeä tehdä ammattitaitoisesti ja huolellisesti.

Tarjoamme monipuolisia palkkapalveluita aina palkanlaskennasta palkkakirjanpitoon, vuosi-ilmoituksiin, Kela-hakemuksiin ja maksatuksiin. Tarvittaessa hoidamme yrityksesi palkkahallinnon kokonaisvaltaisesti.

Musta ikoni 1

Verokonsultointi

Asiantuntevaa neuvontaa veroasioissa

Tarjoamme yrittäjille kokenutta veroneuvontaa sekä verosuunnitteluun että taloussuunnitteluun. Selvitämme yhdessä juuri sinun yrityksellesi parhaan tavan toimia kussakin veroasiassa. Voit kääntyä puoleemme esimerkiksi vero-ilmoituksen laadintaan, veroasiakirjojen tarkastamiseen tai raportointiin liittyvissä asioissa. Osaamme tarkastella verotusta eri näkökulmista löytäen toimivimman kokonaisuuden juuri sinun yrityksesi verosuunnittelun kannalta.

Hoidamme yritysten taloushallinnon asiat
helposti, varmasti & nykyaikaisesti!